Ontmoeting werkzoekenden, opleiders en werkgevers op Banenmarkt Leren Werkt (31-05-2018)

Dit item is verlopen op 28-08-2018.

Niemand is te oud om te leren en zich te ontwikkelen voor een nieuwe kans op de arbeidsmarkt, dat is de insteek van de deelnemende opleidingen en werkgevers tijdens de ‘Leren Werkt’ banenmarkt op 31 mei in Oud-Beijerland. Op het door Werk & Inkomen Hoeksche Waard (WIHW) georganiseerde evenement worden meer dan 150 werkzoekenden verwacht.

Banenbeurs Leren Werkt
De banenbeurs staat in het teken van ontmoetingen en gerichte informatie. Er zijn 28 vakgerichte opleidingen en meer dan 20 werkgevers aanwezig met opleidingskansen en vacatures. Diverse kansrijke sectoren voor het vinden van een baan zijn vertegenwoordigd: bouw, elektro, logistiek, dienstverlening, zorg, horeca, groen en onderwijs. Daarnaast organiseert WIHW verschillende speedmeets met werkgevers en workshops waarmee mensen hun kansen op de arbeidsmarkt kunnen vergroten.

Dichterbij de arbeidsmarkt
Door het jaar heen legt WIHW contact met opleiders en werkgevers om de match te maken tussen werkzoekenden en de arbeidsmarkt. De banenmarkt is één van de instrumenten die hiervoor worden ingezet. WIHW biedt inwoners van de Hoeksche Waard inkomensondersteuning en begeleiding op maat om naar vermogen mee te doen op de arbeidsmarkt.

U bent hier:Home | Nieuws | Ontmoeting werkzoekenden, opleiders en werkgevers op Banenmarkt Leren Werkt
Deel deze pagina

J. vd Heijdenstr. 11, 3261 LE Oud-Beijerland
Beetsstraat 7C, 3261 PL Oud-Beijerland
088-6471 100  
info@wi-hw.nl 
Openingstijden