Een werkzoekendenbestand met talenten

Bent u als werkgever op zoek naar een gemotiveerde werknemer? Of heeft u vragen over het werven of aannemen van personeel? Dan kunt u terecht bij WIHW. Wij beschikken over een bestand met talentvolle mensen die snel aan het werk willen. Onze dienstverlening is kosteloos.

Gemotiveerde, ervaren en enthousiaste medewerkers

WIHW beschikt over een bestand met gemotiveerde, ervaren en enthousiaste werkzoekenden. Deze werkzoekenden hebben door omstandigheden een uitkering. Ze willen graag aan de slag en zijn direct - voor korte of langere tijd - inzetbaar.

Door opbouw in leeftijd, opleiding en werkervaring is ons bestand van werkzoekenden heel breed. Daarom is de kans groot dat we voor u de juiste persoon voor de juiste baan vinden. Onze arbeidsbemiddeling is gratis.

Wilt u meer lezen over onze werkwijze, ga dan naar kosteloze arbeidsbemiddeling.

Neemt u een werkzoekende met een uitkering in dienst? Dan kunt u vaak gebruik maken van financieel aantrekkelijke regelingen en ondersteuning.

Maatschappelijke betrokkenheid

Door werkzoekenden met een uitkering in dienst te nemen, laat u als werkgever uw maatschappelijke betrokkenheid zien. En u houdt de arbeidsmarkt in de Hoeksche Waard vitaal.

U bent hier:Home | Werkgevers & opdrachtgevers | Een werkzoekendenbestand met talenten
Deel deze pagina

J. vd Heijdenstr. 11, 3261 LE Oud-Beijerland
Beetsstraat 7C, 3261 PL Oud-Beijerland
088-6471 100  
info@wi-hw.nl 
Openingstijden